Foliotov dnevnik

Tjedan otvorenih vrata

Dragi naši, evo plana za idući tjedan! 🙂 Uskoro stiže i malo više detalja, naime, uveli smo neke novosti! Naći će se u ovoj godini novih aktivnosti i za djecu i za mlade. Za početak, upišite u raspored da ste od 27. do 31. kolovoza u Foliotu, tjedan otvorenih vrata + upisi, svakog dana od 17 do 20 sati! Pratite našu web i Facebook stranicu!
kolovoz 23, 2018/by foliot_admin

Kraj školske godine u Foliotu

Iako nastavljamo sa svojim redovnim radionicama do kraja lipnja,…
lipanj 12, 2018/by foliot_admin

Foliotov advent

Prosinac unosi neku posebnu blagdansku čaroliju i u našu Udrugu. Raznovrsne aktivnosti, objedinjene nazivom Foliotov advent, započinju 18. prosinca i to s čak dva događanja. U 17.30 sati u prostoru Udruge bit će otvorenje izložbe „Putovanja po mojoj
prosinac 9, 2017/by foliot_admin

Foliot u Puli – „Naš doprinos zajednici“

5. prosinca u kinu Valli u Puli imali smo čast na poziv Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva iz Istre sudjelovati na obilježavanju 10 godina provođenja natječaja ''Naš doprinos zajednici'' u okviru proširenog Decentraliziranog modela financiranja razvoja.
prosinac 5, 2017/by foliot_admin

Foliot na putu

Osim što u našem Foliotu ugošćujemo druge udruge i pojedince s kojima se družimo na kreativnim radionicama, u sklopu potprograma „Foliot na putu“ i mi gostujemo, i to po osnovnim školama Općine Matulji, kao dio programa „Školska godina u Foliotu“, financiranog
studeni 24, 2017/by foliot_admin

„LATERNA MAGICA“ – novi filmski projekt Udruge Foliot

Aktivnosti u sklopu projekta „Laterna Magica“, uz potporu Primorsko-goranske županije i Općine Matulji, još uvijek su u tijeku.
studeni 5, 2017/by foliot_admin

Jesen u Foliotu

Pregledajte aktivnosti naše udruge od početka školske godine.
studeni 2, 2017/by foliot_admin

Održana prezentacija igre ‘vrijeme je za zdravlje’

Na kulinarsko-kreativnoj radionici Zdravi doručak u Foliotu predstavljena je u subotu, 28. listopada, društvena igra za djecu Vrijeme je za zdravlje.
studeni 2, 2017/by foliot_admin

Zdravi doručak u Foliotu

Pozivamo sve zainteresirane da nam se ove subote, 28. listopada, od 10.30 do 12 sati pridruže na još jednoj kulinarsko – kreativnoj radionici Zdravi doručak u Foliotu.
listopad 26, 2017/by foliot_admin

Rezultati foto-natječaja „Sjećanja jedne šume“

U sklopu našeg projekta „Lutonjica“, uz potporu Primorsko-goranske županije, od 8. kolovoza do 10. rujna bio je otvoren foto-natječaj pod nazivom „Sjećanja jedne šume“.
listopad 19, 2017/by foliot_admin

Održana završna prezentacija građanske akcije „Imam jedan prijedlog“

U četvrtak, 12. listopada, u matuljskom Društvenom domu Hangar održana je završna prezentacija naše građanske akcije „Imam jedan prijedlog“.
listopad 13, 2017/by foliot_admin

Vrijeme je za zdravlje – Zdravokado

Pozivamo Vas da i ovu subotu provedete s nama, i to ovaj put na kulinarsko – kreativnoj radionici Zdravokado.
listopad 13, 2017/by foliot_admin