Foliot ima goste

Foliot ima goste je ciklus gostujućih radionica i drugih aktivnosti kroz kojeg ćemo u suradnji s različitim neprofitnim organizacijama, institucijama i pojedincima iz Primorsko-goranske županije (a u budućnosti, nadamo se i izvan), pokušati ponuditi što više onih sadržaja i aktivnosti koje kroz naše programe ne provode naši/e djelatnici/e i suradnici/e.

Kao i do sada, osluškivat ćemo potrebe djece i mladih koji pohađaju naše programe i tijekom godine nadopunjavati naš raspored s gostujućim radionicama i predavanjima. Nadamo se da ćemo neke suradnje prerasti u dugoročne, no veselimo se i onim jednokratnim kojima ćemo (školsku) godinu u Foliotu učiniti zabavnijom, raznovrsnijom, kreativnijom.

Pozivamo sve udruge, institucije i pojedince a koji/e se prepoznaju u ciljevima naše udruge i vrijednostima koje promičemo i za koje se zalažemo a koji bi nam željeli doći u goste da organiziramo vikend radionicu ili neko drugo događanje (filmsku projekciju, akciju ili predstavu…). Ako ste zainteresirani za suradnju kontaktirajte nas.