Volontirajte

Foliot je u potrazi i za novim volonterima i volonterkama koji/e bi se priključili/e radu udruge: kroz pomoć u provođenju programa i projekata za djecu i s djecom, humanitarnih akcija, davanje instrukcija i pomoći u učenju, itd. Mogućnosti je puno. Posebice su dobrodošli/e (studenti/ice) učiteljskog, predškolskog usmjerenja, pedagogije i psihologije, ali i svi oni/e studenti/ice koji bi željeli raditi s djecom i u organizaciji programa za djecu i mlade.

Nastojimo svim svojim programima i projektima promicati vrijednosti civilnog društva te poticati volonterski angažman mladih. Ako se prepoznajete u ciljevima i vrijednostima naše udruge, pozivamo Vas da nam se pridružite. A prije nego što nam se javite s ispunjenim volonterskim obrascem, ako već niste, svakako proučite i korisne propise za volontere/ke koje smo pripremili u nastavku. I sami ulažemo velik broj volonterskih sati u rad naše udruge i veselimo se suradnji s novim volonterima/kama i njihovom doprinosu.

Korisni propisi za volontere/ke:

Zakonsko uređenje volonterstva u Hrvatskoj

Etički kodeks volonterstva

Zakon o volonterstvu

Pravilnik o državnoj nagradi za volontere

PRIJAVNICA ZA VOLONTERE/KE

IME I PREZIME

DATUM ROĐENJA

SPOL

TELEFON/MOB

ADRESA

EMAIL

OBRAZOVANJE

ZANIMANJE

RADNI STATUS

POSEBNA ZNANJA I VJEŠTINE

INTERESI

VOLONTERSKO ISKUSTVO

ZA KOJI OBLIK VOLONTIRANJA STE ZAINTERESIRANI
Ad hoc akcijeKratkoročno volontiranje (1-3 mjeseca)Dugoročno volontiranje (3 i više mjeseci)

JESTE LI SPREMNI ZAPOČETO VOLONTIRANJE ZAVRŠITI KONTINUIRANO U DOGOVORENOM VREMENU?

DANE


Zahvaljujemo Vam na interesu za volontiranje u našoj udruzi. Foliot Vam jamči zaštitu podataka koji ostaju u bazi volontera i koriste se isključivo u svrhu organizacije volontiranja. Nastojat ćemo Vas kontaktirati u što kraćem roku.