Suradnja

suradnja s foliotom

Foliot je uvijek u potrazi za novim suradnicima/suradnicama koji/e bi se priključili/e radu udruge, posebice su pozvani pedagozi/inje, psiholozi/ginje, profesori/ce i osobe s iskustvom u radu s djecom i mladima. Pozivamo Vas i da nam se javite ako imate neku ideju koju biste željeli provesti u suradnji s Foliotom, a koja je u skladu sa ciljevima i aktivnostima Udruge. Na vama je da odlučite kojim putem želite ići, a na nama da vam pomognemo osmisliti i realizirati program ili aktivnost kroz koju biste nam se mogli priključiti u radu udruge.

Osim što se uvijek veselimo kreativcima i kreativkama (većina nas u udruzi je takva) i dobrodošli/e su kao vanjski/e suradnici/e, trenutno smo u potrazi i za onim drugim, važnim kotačićem svake udruge – osobom koja ima iskustva u pisanju, administraciji i i evaluaciji projekata i/ili osobom koja ima iskustva u marketingu i menadžmentu neprofitnih organizacija…ili bi se (s obzirom na svoju struku: ekonomsku ili pravnu) željela i mogla u tome okušati.

Pošaljite nam svoje životopise na mail udruge, ako udovoljavate kriterijima (ekonomska ili pravna struka i minimalno osnovno poznavanje pisanja i administriranja projekata) javit ćemo Vam se kako bismo dogovorili razgovor. Ovaj je poziv do daljnjega otvoren. udruga.foliot@gmail.com