Imam jedan prijedlog!

Pripremili smo još zanimljivih aktivnosti i to ovaj puta ne samo za djecu i mlade, već i za starije. U sklopu građanske akcije „Imam jedan prijedlog“ održat ćemo četiri radionice,  16. rujna i 23. rujna, a kojima vas želimo potaknuti na promišljanje o nedostacima i potencijalnim rješenjima lokalne zajednice u kojoj živite, ali i na sudjelovanje u poboljšanju kvalitete življenja u našoj  sredini. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane, djecu, mlade, roditelje, none i noniće, da sudjeluju na interaktivnim radionicama i ukoliko imate prijedlog koji bi htjeli izreći, dobrodošli ste javiti nam se mailom ili pozivom. Čekamo vas!

Produkt svake radionice bit će kratak video u kojem će svi sudionici moći reći svoj prijedlog – kako mogu mjesto u kojem žive (rade i školuju se) učiniti boljim. Video radovi bit će distribuirani po društvenim mrežama i na našoj web stranici, a krajem listopada bit će održana i završna prezentacija svih radova te razgovor sa svim sudionicima projekta, kako bi se pokušalo odabrati jedan od prijedloga – i započeti s njegovom realizacijom. Male promjene pokreću veće, glavna je misao i vodilja ovog projekta. O detaljima radionica bit ćete uskoro obaviješteni na našoj web stranici i našem Facebook profilu. Veselimo se (međugeneracijskoj) suradnji i zajedničkoj akciji!

Ova građanska akcija provodi se zahvaljujući financijskoj potpori Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u sklopu decentraliziranog modela financiranja Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.