Iako nastavljamo sa svojim redovnim radionicama do kraja lipnja, ovog smo tjedna pripremili završne prezentacije većine svojih redovnih radionica.

U utorak, 12. lipnja u Holu Općine Matulji, u 17 sati otvorit ćemo izložbicu malih kreativaca i kreativki koji su tijekom cijele školske godine marljivo izrađivali prava mala umjetnička djela. Izložbica će biti otvorena do kraja lipnja. Istoga dana, u 18 sati u Vijećnici Općine Matulji održat ćemo igrokaz jezičnih radionica Udruge Foliot. Tijekom cijele školske godine, u Foliotu su aktivne četiri jezične grupe (engleskog i talijanskog jezika), a ovim će igrokazom mali Talijani i Englezi i pokazati što su naučili.

U četvrtak, 14. lipnja u Sportskoj dvorani Općine Matulji, u 19 sati održat ćemo plesnu priredbu našeg plesnog studija Vibe, najbrojnije i najrasplesanije radionice Udruge Foliot. Mali će plesači i plesačice pokazati sve plesne koreografije koje su tijekom godine uvježbali. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se pridruže roditeljima, obiteljima i prijateljima naših vrijednih, malih polaznika i polaznica te budu dio završetka još jedne školske godine u Foliotu.

Osim plesne, kreativne i jezičnih radionica, u Foliotu se održava i filmska radionica koja će svoje filmske radove i ove godine prikazati u sklopu festivala CIK, u matuljskom Amfiteatru.

by